Schimba limba de afisare: English   Limba Romana
Marmet Construct

 

SC MARMET CONSTRUCT SRL

 

Montaj, reparatii utilaje industriale, conducte de uz general, constructii metalice si parti componente

 

Societatea comerciala S.C. MARMET CONSTRUCT S.R.L., a fost infiintata in anul 2005, avand in prezent un numar de peste 70 salariati, personal care contribuie la buna desfasurare a proceselor si activitatii societatii in conformitate cu portofoliul de lucrari contractate.

Firma detine o echipa recunoscuta in domeniu pentru calitatea produselor si serviciilor realizate si pentru seriozitatea in activitate. Am construit un nume de referinta si suntem pregatiti sa facem fata provocarilor segmentului de piata pe care activam printr-un cumul de componente:

  • calitate datorita echipei tehnice pe care o avem;
  • atentia cu care ne ascultam clientii, pentru a ne asigura ca cerintele acestora sunt determinate si indeplinite in scopul satisfacerii acestora in conditii de eficienta economica si de profit si in plus ne propunem sa depasim asteptarile acestora;
  • organizare si flexibilitate in abordarea lucrarilor si furnizarea serviciilor.

In acest sens, una dintre componentele strategiei conducerii societatii, inca din anul 2007, a fost implementarea unui sistem de management al calitatii conform EN ISO 9001:2007, care a fost certificat de Organismul pentru certificarea Sistemelor de Management AEROQ Bucuresti, acreditat RENAR.

In prezent alinierea cu cerintele directivelor europene de sanatate si securitate in munca si preocuparea pentru asigurarea conditiilor de siguranta a muncii pentru angajati, clienti, contractori si alte parti implicate, ne-a determinat sa implementam si un sistem de management al sanatatii si securitatii in munca conform OHSAS 18001:2007, care va fi certificat de un organism acreditat.

Domeniul de activitati al firmei este: fabricarea de constructii metalice si parti componente ale acestora, productia de profile indoite la rece, fabricarea de usi si ferestre metalice, lucrari de mecanica generala, reparatii structuri metalice, instalarea masinilor si echipamentelor industriale, lucrari de tamplarie metalica, lucrari de instalatii sanitare, incalzire si aer conditionat, constructii civile.

Firma este autorizata ISCIR pentru “Montare, reparare conducte metalice pentru fluide” si “Reparare recipient metalice stabile” si detine personalul necesar desfasurarii acestor activitati, care este de asemenea autorizat ISCIR.

Pentru viitor S.C. MARMET CONSTRUCT S.R.L. isi propune dezvoltarea intr-un ritm sustinut si continuu prin extinderea domeniului de activitate si imbunatatirea continua a eficacitatii proceselor de baza in scopul cresterii performantelor serviciilor prestate.

Autorizatii si atestate pentru executie


Marmet Construct - ISO 9001:2008

Marmet Construct - ISCIRAcasa   |   Prezentare firma   |   Proiecte   |   Certificari   |   Politica firmei   |   Contact
   
Valid XHTML 1.0 Transitional     CSS valid!   

© Copyright 2012 - Site creat de Vornicescu Ionut