Schimba limba de afisare: English   Limba Romana
Marmet Construct

POLITICA IN DOMENIUL CALITATII, MEDIULUI, SANATATII SI SECURITATII IN MUNCACalitatea reprezinta cheia in obtinerea si pastrarea unui inalt nivel de competitivitate al oricarui agent economic, furnizor de produse si servicii.

In cadrul afacerilor sale, SC MARMET CONSTRUCT SRL este concentrata catre clientii sai, pentru a se asigura ca cerintele si asteptarile acestora sunt determinate si indeplinite, in scopul cresterii satisfactiei clientilor, in conditii de eficienta economica si de profit.

Pe de alta parte, ca organizatie care se angajeaza in aplicarea tehnologiilor moderne de furnizare a serviciilor, recunoaste impactul pe care activitatile sale il pot avea asupra mediului, asupra angajatilor sai, clientilor, contractorilor si a altor parti interesate.

Pentru executia unor lucrari de calitate, in conformitate cu asteptarile si cerintele clientilor SC MARMET CONSTRUCT SRL a adoptat un Sistem de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate in munca flexibil, dar care, in aceleasi timp, respecta cerintele standardelor de referinta SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2007, precum si cerintele legale identificate ca fiind aplicabile pentru conformitatea produselor / serviciilor, aspectelor de mediu si riscurilor pentru securitatea in munca identificate de organizatia noastra. Acest sistem este aplicabil in toata organizatia si este obligatoriu a fi respectat de intregul personal.

In calitatea mea de Director general al SC MARMET CONSTRUCT SRL, ma preocup ca activitatea organizatiei sa fie orientata spre imbunatatirea continua a produselor / serviciilor, mentinerea functionala si imbunatatirea continua a sistemului de management integrat, conformarea cu cerintele legale si alte cerinte de mediu, sanatate si securitate in munca aplicabile, prevenirea poluarii, prevenirea ranirilor si a imbolnavirilor profesionale.

Prevederile si dispozitiile cuprinse in Manualul de Management Integrat si in procedurile aferente sistemului integrat constituie angajamentul meu fata de clientii nostri ca produsele si serviciile furnizate satisfac cerintele referitoare la calitate din contracte, reglementari si legislatia in vigoare. Aplicarea acestora este obligatorie pentru intreg personalul organizatiei.

In domeniul managementului calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca, toti angajatii nostri se subordoneaza Reprezentantului managementului, care este ing. Camelia DRAGAN.

Aceasta politica a noastra este disponibila partilor interesate pe site-ul organizatiei si va fi analizata anual, pentru a fi schimbata si adaptata continuu, afacerii noastre.

Director general,
Ing. Marian GURAU

Autorizatii si atestate pentru executie


Marmet Construct - ISO 9001:2008

Marmet Construct - ISCIRAcasa   |   Prezentare firma   |   Proiecte   |   Certificari   |   Politica firmei   |   Contact
   
Valid XHTML 1.0 Transitional     CSS valid!   

© Copyright 2012 - Site creat de Vornicescu Ionut